dieediddieediddieediddieedid
  • Pealeht
  • Dieedid
  • Dieettoidud
Tatraleib
  • Pealeht
  • Gluteenivabad retseptid
  • Tatraleib
Tatrakotletid
Tatrakotletid
30.09.2020
Tatar hakklihaga
Tatar hakklihaga
30.09.2020
30.09.2020
Tatraleib

Gluteenivaba isetehtud tatraleib

Tatraleib

Kasulikud ja ravivad omadused on tingitud toitainete, flavonoidide, rutiini ja kvertsetiini olemasolust. Selline tatrajahust valmistatud leib nii tugevdab kui ka puhastab veresooni.

1

Võtke keefir, lisage söögisoodat ja pange 20 minutiks kõrvale.


2

Lisage soola ja tatrajahu.


3

Segage kõik korralikult läbi ja sõtkuge tainaks.


4

Pange vormi ja jätke 30 minutiks.

5

Kuumutage ahi 250 kraadini. Pange küpsetusplaat sisse.

6

Küpsetage 50 minutit.

Katke valmis tatraleib mõni minutiks salvrätikuga. Valmis. Head isu!

100 g toiteväärtus:

kalorsus - 176 kcal;
valgud - 7,4 g;
rasvad - 1,6 g;
süsivesikud - 32,2 g;

Koostisosad:

keefir - 0,5 l
sooda - 1 t.l.
täistera tatrajahu - 350 g
sool - 1 t.l.

Dieedid:

  • Apelsini muna dieet
    Apelsini muna dieet
    08.12.2020 0
    2
  • Aip dieet
    Aip dieet
    07.12.2020 0
    0
  • 13 päeva dieet
    13 päeva dieet
    01.10.2020 0
    2
  • Jaapani dieet
    Jaapani dieet
    09.12.2020 0
    0
  • Kremli dieet
    Kremli dieet
    09.12.2020 0
    0
  • Kurgidieet
    Kurgidieet
    09.12.2020 0
    0
Jaga
2

Võib huvi pakkuda...

Gluteenivaba tort
23.05.2022

Gluteenivaba tort


Loe rohkem
Gluteenivaba pitsa
23.05.2022

Gluteenivaba pitsa


Loe rohkem
Gluteenivaba kook
23.05.2022

Gluteenivaba kook


Loe rohkem
Cinnabonide retsept
01.02.2021

Cinnabonide retsept


Loe rohkem
Paleo kook
01.02.2021

Paleo kook


Loe rohkem
Tatrasupp
01.02.2021

Tatrasupp


Loe rohkem

Lisa kommentaar Tühista vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

© 2020 dieedid.ee | Kõik õigused kaitstud | Materjali kasutamine lubatud vaid lingiga algse postitusele.