Brokolisalat küllastab keha hästi vitamiinide ja mikroelementidega. Ja see pole üllatav. Tõepoolest, mainitud köögivili sisaldab suures koguses toitaineid, millel on meie kehale kasulik mõju. Kui te ei tea, kuidas brokolisalatit valmistada, siis see retsept on just teie jaoks.
Keetke mune 2 minutit, jahutage, koorige ja tükeldage.
Keetke brokoli 3 minutit, loputage külma veega ja visake sõelale. Samuti ka vutimunad.
Tükelda tomatid ja vutimunad.
Kõik koostisosad tuleb ilusti panna taldriku peale, seejärel pange pähklid.
Serveerige kaste eraldi. Selleks tuleb segata oliiviõli ja palsamiäädikas.
Lisage purustatud küüslauk, peeneks hakitud basiilik, maitse järgi soola ja pipart, vahustage blenderiga.
kalorsus - 128,9 kcal;
valgud - 4,2 g;
rasvad - 9,8 g;
süsivesikud - 6,4 g;
vutimunad - 12 tk
brokoli - 400 g
kirsstomatid - 12 tk
konserveeritud mais- 8 sp.l.
spinat- 50 g
seedripähklid - 4 sp.l.
oliiviõli- 50 ml
palsamiäädikas - 1 sp.l.
üks küüslauguküüs
10 basiilikulehte
sool ja pipar - maitse järgi