Tatrasupi retsept on kogunud kõik tatratangu ja mahe köögiviljade eelised. See supp rahuldab kiiresti nälja ja sisaldab minimaalselt kaloreid. Lisaks hea figuurile aitab selline supp puhastada keha, parandab nahka ja juukseid. Enne tatrasupi valmistamist võib tatratangu 5 minutit ilma õlita pannil kuumutada. Sellisel juhul osutub dieetroog aromaatsemaks ja maitsvamaks.
Loputage liha põhjalikult ja valage veega. Pärast keetmist tühjendage pott ja asendage puljong värske veega.
Kana tuleb keeta umbes 20 minutit, pange soola ja maitsestage.
Kuumuta tatar pannil.
Koorige kartulid, hakige ja lisage lihale. Seejärel lisage tatar ja keetke 15-20 minutit.
Koorige ja loputage sibulad ja porgandid, seejärel hakige. Pange potti.
Segage supp põhjalikult, eemaldage tulelt ja laske kaetult 10-15 minutit.
Nüüd tatrasupp võib serveerida, kaunistatud maitserohelistega. Head isu!
kalorsus - 33 kcal;
valgud - 3,6 g;
rasvad - 0,4 g;
süsivesikud - 4 g;
kanarind - 500 g
tatratang - 160 g
sibul - 1 tk
porgand - 1 tk
kartul - 300 g
sool - maitse järgi
kaneel - maitse järgi
maitserohelised - maitse järgi
vesi -3 l