Valgu ja kiudainete kombinatsioon on suurepärane roog tervislikuks ja maitsvaks õhtusöögiks. Selle retsepti jaoks võite kasutada mis tahes köögivilju. Siin on see sibul, kirsstomatid, samuti külmutatud köögiviljade segu (brokkoli, paprika, spargel).
Puhasta kala ja lõika umbes 3 cm laiusteks viiludeks.
Pane ahjuvormi sibul, sibula peale kala.
Jaota merluusi peale kõik muud köögiviljad, lisa maitse järgi vürtse ja pisut soola.
Kata fooliumiga, tee fooliumisse mitu torke ja saada kala ja köögiviljad 15 minutiks 180 kraadini eelsoojendatud ahju.
Seejärel eemalda foolium ja küpseta rooga veel 20-30 minutit.
kalorsus - 63,8 kcal;
valgud - 10,5 g;
rasvad - 1,3 g;
süsivesikud - 2,6 g;
heik - 500 g
sibul - 1 tk
köögiviljad - 300 g
sool, vürtsid - maitse järgi