Ahjuköögiviljad on tervisliku eluviisi oluline osa. Nii valmistatud roog on palju tervislikum. Ahjus küpsetatud köögiviljad on ideaalne võimalus tervislikuks lisandiks või kergeks suupisteks, mis hoiab teid saledana ja täidab keha õige energia ja vitamiinidega.
Koorige ja tükeldage küüslauk. Tükeldage till peeneks, lisage küüslaugule. Valage sinna taimeõli, õunaäädikas ja sojakaste. Sega kõik korralikult läbi. Köögiviljade marinaad on valmis.
Koorige sibulad, suvikõrvits ja paprika. Lõika baklažaan, paprika, suvikõrvitsa ja tomatid suurteks tükkideks. Lõigake sibul poolrõngasteks.
Pange kõik köögiviljad sügavale küpsetusplaadile. Valage marinaadiga. Maitsesta pipraga, maitse järgi soolaga ja sega korralikult läbi. Küpsetusplaat tuleb katta toidukilega ja laske köögiviljadel 1 tund marineerida.
Küpsetage köögivilju 180 ° C-ni kuumutatud ahjus 30–40 minutit. Pange valmis ahjuköögiviljad taldriku peale, piserdage peeneks hakitud värskete ürtidega ja serveerige. Head isu!
kalorsus - 40,1 kcal;
valgud - 1,2 g;
rasvad - 1,6 g;
süsivesikud - 5,2 g;
paprika - 4 tk
suvikõrvits - 1 tk
baklažaan - 3 tk
sibul - 2 tk
tomatid - 2 tk
tšillipipar - 1 tk
küüslauk - 4 nelki
värske till - 1 kimp
sojakaste - 4 sp.l.
õunaäädikas - 2 sp.l.
taimeõli - 4 sp.l.
sool ja pipar - maitse järgi