Mandlijahust valmistatud keto saia sisse on peidetud tohutu kogus krõbedat peekonit ja cheddari juustu. See keto sai sobib suurepäraselt hommikusöögiks. Aga kui pole aega täieliku söögi valmistamiseks, siis saab seda kasutada keto suupisteks.
Kuumuta ahi temperatuurini 150 ℃. Määrige leivavorm võiga. Seejärel lõika peekon kuubikuteks ja prae krõbedaks.
Ühendage mandlijahu ja küpsetuspulber.
Vahustage hapukoor ja munad väikeses kausis.
Segage märjad ja kuivad koostisosad.
Lisage õli ja segage kõik läbi. Seejärel lisage saadud massile peekon ja cheddari juust.
Pange tainas leivavormi. Piserdage seda juustuga.
Küpsetage seda 45 minutit.
Küpsetage seda 45 minutit.
Enne viilutamist laske keto saiale täielikult jahtuda. Kui lõikate selle veel kuumana, laguneb see laiali.
kalorsus - 428,7 kcal;
valgud - 17,9 g;
rasvad - 38,7 g;
süsivesikud - 3,9 g;
peekon - 200 g
mandlijahu - 180 g
küpsetuspulber - 15 g
hapukoor - 80 g
munad - 2 tk
sulatatud või - 60 g
hakitud cheddari juust - 120 g