Kõige lihtsama retsepti järgi valmistatud kookosjahust pannkoogid sobivad ideaalselt paleo dieediks ning on väga kerged ja maitsvad. Neil on meeldiv neutraalne maitse, nii et neid saab täita mis tahes magusate või soolaste täidistega. Samm-sammult valmistamine:
Keskmises anumas vahustage munad.
Seejärel lisage kookospiim, kookosjahu ja sool ning segage kõik.
Seejärel soojendage 20-25 cm läbimõõduga praepann keskmisel kuumusel, määrige õliga ja valage umbes 0,5 klaasi taigna, levitades seda kogu pinnale.
Pannkookide küpsetamine võtab umbes 2 minutit ühel küljel, seejärel teisel veel 1 minut.
Ülaltoodud taignakogusest saab valmistada 12-14 pannkooki.
Paleo pannkoogid võib hoida külmkapis kuni 7 päeva.
kalorsus - 207,6 kcal;
valgud - 10,1 g;
rasvad - 14,9 g;
süsivesikud - 7,6 g;
kanamuna - 8 tk
kookospiim - 250 ml
kookosjahu - 4 spl
kookosõli - 1 spl
sool - 0,5 tl