Tatrakotletid on roog neile, kes jälgivad oma tervist ja kellel pole võimalust pikka aega köögis viibida. Nad valmistuvad kiiresti, ei vaja tohutut toodete nimekirja ja väga maitsvad. Kui küpsetate tatrakotlette ahjus, siis tuleb dieetroog välja.
Kõigepealt tegeleme kanarinnaga. Loputage ja lõigake väikesteks tükkideks. Pange pannile hautama. Pange soola, pipart maitse järgi ja lisage 1/2 tl kuiva küüslauku.
Praadige kanarind kergelt läbi ja lisage köögiviljasegu. Saab otse külmutatud panna. Lisage tomatipasta ja segage.
Niipea kui köögiviljasegu ära sulanud ja hakkas veidi praadima, lisage pestud tatar ja täitke veega.
Roog tuleb hautada umbes 15 minutit. See on kõik, tatrapada on valmis. Head isu!
kalorsus - 136 kcal;
valgud - 15 g;
rasvad - 2,1 g;
süsivesikud - 15,6 g;
kanarind - 480 g
tatar - 200 g
külmutatud köögiviljasegu - 200 g
tomatipasta - 15 g
täistega rukkijahu - 210 g
sool - maitse järgi
küüslaugupulber - maitse järgi
jahvatatud pipar - maitse järgi