Tatrakotletid on roog neile, kes jälgivad oma tervist ja kellel pole võimalust pikka aega köögis viibida. Nad valmistuvad kiiresti, ei vaja tohutut toodete nimekirja ja väga maitsvad. Kui küpsetate tatrakotlette ahjus, siis tuleb dieetroog välja.
Valmistage ette köögiviljad. Koorige neid, loputage, kuivatage kergelt paberrätikutega. Hakkige kapsas ja sibul väikesteks kuubikuteks ning riivige porgand, suvikõrvits ja peet.
Pange kõik köögiviljad kaussi, lisage keedetud ja jahutatud tatrapuder, nisujahu ja kloppige sisse kanamunad. Segage kätega korralikult läbi ja maitsestage soovitud vürtsidega. Võtke supilusikat ja tehke umbes ühe vormiga kotlette.
Võtke supilusikat ja tehke umbes ühe vormiga kotlette.
Pange kotletid küpsetusplaadile. Küpsetage ahjus 20 minutit temperatuuril 180 ° C.
kalorsus - 107,3 kcal;
valgud - 4,9 g;
rasvad - 2,1 g;
süsivesikud - 17,1 g;
tatrapuder - 400 g
porgand - 150 g
sibul - 150 g
peet - 110 g
suvikõrvits - 300 g
kapsas - 500 g
munad - 6 tk
täistega rukkijahu - 210 g
sool - maitse järgi
jahvatatud pipar - maitse järgi