Kas olete tavalisest tatrast väsinud ja soovite midagi uut? Kuid ei viitsi toiduvalmistamisega liiga palju aega tegeleda? Siis on see retsept just teie jaoks.
Valmistage köögiviljade, seente ja oliividega tatrasalati valmistamiseks vajalikud tooted.
Loputage tatar, valage potti, valage 2 klaasi vett, maitse järgi soola ja keetke 20 minutit.
Valmistatud purune puder tuleb jahutada.
Koorige paprika ja lõigake väikesteks kuubikuteks. Lõigake ka värske kurk ja seened kuubikuteks. Oliivid - rõngastena.
Brokoli valage keeva veega ja keetke 1-2 minutit.
Katke brokoli külma veega. Seejärel kuivatage paberrätikuga.
Ühendage jahtunud tatar brokoliga.
Segage. Lisage hakitud oliivid, paprika, kurk ja seened.
Segage. Lisage hakitud oliivid, paprika, kurk ja seened. Lisage tatrasalatile hakitud peterselli.
Maitsesta soola, pipra ja taimeõliga ja vala sisse valge veiniäädikas.
Segage, soovi korral kaunistage hakitud peterselliga. Tatrasalat brokoli, seente ja oliividega on serveerimiseks valmis!
kalorsus - 110 kcal;
valgud - 4,5 g;
rasvad - 2,3 g;
süsivesikud - 19,3 g;
paprika- 145 g
tatratang - 170 g
brokoli - 100 g
kurgid- 50 g
marineeritud šampinjonid- 125 g
oliivid - 30 g
taimeõli- 1 t.l.
maitserohelised - maitse järgi
jahvatatud pipar - maitse järgi
sool - maitse järgi
veiniäädikas - 1 t.l.