Valgu ja kiudainete kombinatsioon on suurepärane roog tervislikuks ja maitsvaks õhtusöögiks. Selle retsepti jaoks võite kasutada mis tahes köögivilju. Siin on see sibul, kirsstomatid, samuti külmutatud köögiviljade segu (brokkoli, paprika, spargel).
Pane rannakarbid sulatamata potti, täida veega, pane soola ja keeda 1 minut.
Jaga sidrun kaheks osaks, üks osa lõika tükkideks.
Võtta ranakarbid veest välja, pane sobivasse nõusse, vala peale sidrunist mahla, sega soola, maitseainete, peterselli ning sidrunitükkidega.
Lase seisma vähemalt kaks tundi. Mida kauem rannakarbid marineerivad, seda maitsvam see on! Head isu!
kalorsus - 43,2 kcal;
valgud - 7,2 g;
rasvad - 1,2 g;
süsivesikud - 1 g;
rannakarbid - 500 g
petersell - 1 kimp
sidrun - 1 tk
sool, vürtsid - maitse järgi