Köögiviljade ja seentega küpsetatud kanafilee on maitsev ja tervislik dieettoit! Tänu seentele küpsetamise ajal avaldavad köögiviljad täielikult enda maitset ja aroomi ning muutuvad suurepäraseks lisandiks mahlase kanafilee juurde.
Valmistage ette kõik valmistamiseks vajalikud koostisosad.
Loputage nahata kanafilee, kuivatage paberrätikuga ja pange kaussi koos soola ja pipraga.
Pange kana kõrvale ja laske sellel veidi marineerida.
Koorige šampinjonid ja lõigake suurteks tükkideks.
Peske baklažaan, lõigake servad ära ja lõigake suurteks tükkideks. Tehke suvikõrvitsaga sama mis baklažaaniga.
Peske paprika, eemaldage sisemised vaheseinad koos seemnetega. Lõigake paprika piisavalt suurteks tükkideks või ribadeks.
Peske tomat ja lõikage viiludeks. Pange kaussi hakitud köögiviljad ja seened.
Lisage basiilik, sool ja pipar. Pange kõik küpsetusplaadi peale.
Kanafilee tuleb praadida kuival praepannil mõlemalt poolt tugeval kuumusel ilusa kuldse koorikuni.
Kanafilee tuleb praadida kuival praepannil mõlemalt poolt tugeval kuumusel ilusa kuldse koorikuni. Pange filee juurviljade peale.
Küpsetage kanafilee köögiviljade ja seentega 200 kraadini kuumutatud ahjus umbes 25 minutit.
Kui roog on valmis, eemaldage anum ahjust. Pange köögiviljad seentega taldriku peale ja lisage kanafilee juurde.
kalorsus - 43,5 kcal;
valgud - 4,9 g;
rasvad - 1,1 g;
süsivesikud - 3,2 g;
kana rinnafilee - 350 g
baklažaan - 1 tk
suvikõrvits - 0,5 tk
paprika - 2 tk
tomat - 1 tk
šampinjonid - 6 tk
kuivatatud basiilik - 1t.l.
sool ja must pipar - maitse järgi