See köögiviljasupp valmib veelgi kiiremini, kuna see ei sisalda kartulit. Kuid muid köögivilju on rohkem kui piisavalt: lillkapsas ja brokoli, paprika, porgand, roheline hernes, rohelised oad. Porrulauguga saab supp veel pikantseks. Nii paljude tervislike koostisosade kombinatsioon koos ürtide ja vürtsidega muudab selle supi maitse ainulaadseks!
Tükeldage lillkapsa ja brokoli. Keetke neid soolase vees 3 minutit.
Lõigake porrulaugu vars rõngasteks ja praadige ilma õlita.
Koorige porgandid, lõigake õhukesteks poolrõngasteks ja valage potti kapsa juurde. Saadame sinna ka kõik paprikad, rohelised oad, rohelised herned. Katame kaanega ja ootame keemiseni.
Pange porrulauk potti. Sinna ka soola, pipart ja loorberileht.
Keedame tasasel tulel veel 10 minutit. Serveerige valmis suppi peeneks hakitud ürtidega. Head isu!
kalorsus - 31,4 kcal;
valgud - 2,3 g;
rasvad - 0,2 g;
süsivesikud - 5,9 g;
porgand - 2 tk
porrulauk - 1 tk
lillkapsas - 1 tk
paprika - 3 tk
brokoli - 150 g
roheline hernes - 100 g
rohelised oad - 100 g
petersell - 30 g
loorberileht - 1 tk
sool ja pipar - maitse järgi